Oldal kiválasztása

CSÁNYI JÓZSEF

Lélekvezetési tanácsadás
LÉLEK BESZÉD

Csányi József vagyok. A Belügyminisztérium hivatásos állományából 11 évvel ezelőtt vonultam nyugállományba, s szemtanúja voltam tragikus sorsoknak. Családi érintettség miatt is azt tapasztaltam, hogy sok szervi betegség kialakulásában nagy szerepet játszik valamilyen trauma. Odafigyeléssel lehet tenni ellene. Elhatároztam, hogy segítek embertársaimnak s tovább képzem magam. Jelenleg a Baptista Teológiai Akadémia végzős hallgatója vagyok, lelkigondozói szakon. Immár hatvan éve járom az élet iskoláját és azt, hogy mennyire érdemes törődni önmagunkkal, magam vagyok a bizonyságtétele.
R. Steiner, az antropozófia atyja az egészséget és a gyógyítást nem pusztán orvoslási problémaként kezeli. Szerinte a gyógyítás nem technikai, hanem a beteg gyógyulási folyamatának szellemi, lelki és fizikai támogatása, az embereknek a világ rendjébe való visszaillesztése.

Nekem arra van elhívásom, hogy segítsek azoknak az embereknek, akik nem találnak kiutat valamilyen szorongató élethelyzetből.

Keressük meg együtt az okát. El szeretném érni azt, hogy megszülethessen a „van miért, van értelme végig csinálni” érzés.

Én meg tudom mutatni az ajtót, „csupán” be kell rajta lépni!

Bejelentkezés

 

Szomor Bernadett

rekreációs program irányító

Mobil: +36/20-420-3307

e-mail: szomorb@gmail.com