MeriDim Állapotfelmérő Műszerrel

Állapotfelmérés
Meridiánok (energiacsatornák) számítógépes mérése és értékelése a prevenció és az állapotfelmérés szolgálatában

• 3 perc alatt teljes állapotfelmérés
• teljesen fájdalommentes

Hogyan függ össze a meridiánok egyensúlya és az egészségünk?

A kínaiak már több mint 4000 éve felfedezték, hogy minden betegség forrása az emberi szervezet megzavart energiaháztartására vezethető vissza, amelynek állapota a meridiánokon, a szervezet energiapályáin mérhető le. A meridiánokban áramló Csi keringését az egymással szemben álló, de egymást kiegészítő poláris erők a yin és a yang irányítják.
Testünk-lelkünk egyensúlyát egészségét a yin-yang elv szerint a két ellentétes erő megfelelő egyensúlya biztosítja.

Az egyensúly felbomlása betegséghez vezet

• Amennyiben a yang kerül túlsúlyba, a kialakuló betegségekre az energiateltség, a bőség és a hiperfunkció jellemző.
• Ezzel szemben a yin túlsúlya okozta kórállapotokra az energiahiány, a hipofunkció jellemző.

Hogyan történik az állapotfelmérés?

1. MÉRÉS
Egy letapogató szonda (teljesen fájdalommentes) segítségével – bőr érintéssel – megmérjük Önnek minden egyes meridián energiaszintjét a test (kéz és láb) előre meghatározott pontjain. A mért értékeket a számítógép automatikusan rögzíti és tárolja. A mérés időtartama kb. 3 perc!

2. KIÉRTÉKELÉS
Igen látványos grafikonok segítségével egy komplex kiértékelést adunk Önnek, amely több szempontot figyelembe véve nyújt részletes elemzést a meridiánok energiaszintjéről, azaz a Yin-Yan-, Öt elem-, szerv-óra, energetikai egyensúly-összesítő és teljes tüneti jellemzést egyszerű, áttekinthető formában.

3. TERÁPIA
Kielemezve a meridiánok energiaszintjét a számítógépes program lehetőséget ad Önnek arra, hogy különböző terápiás javaslatok között válasszon, ezek tanácsait fontolóra vegye és beillessze a saját kezelési mechanizmusába.