Okleveles médium

Szabó Judit
Hogyan lettem hivatásos médium?

A történetem gimnazista koromba nyúlik vissza. Akkor kaptam életem első angyalkártyáját egy családi baráttól útmutatásul. Egyszerű, saját maga laminálta kis kártyalapocskák, de működött mindennapi problémákban.
Kb. 20 éves koromban kaptam meg az első pakli arkangyal kártyámat, amit mai napig rendszeresen használok, de csak családi-baráti körben való segítségre magánéleti és anyagi útmutatásokra.
De hogyan is találkoztam először az áldott háromlábú kisszék módszerrel? Szintén több, mint 20 évvel azelőttre nyúlik vissza a történet. Édesanyámmal látogattunk el először Bujka Antalhoz, aki különleges módon tudott szellemkapcsolatot létesíteni eltávozott szeretteinkkel. Nagyon meghökkentett és elgondolkodtatott az egész szertartás. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy valaha visszatérek majd Bujkához és még inkább arról nem, hogy hogyan…

A HÍVÁS, hogy médiumként kezdjek el dolgozni…

Miért hozom nyilvánosságra?
Az áldott 3 lábú kisszék nem azért került hozzám, hogy önérdekből használjam.
A tanulás időszaka arra készített fel, hogy megerősödjek az elhivatottságban és azon emberek hasznára fordíthassam, akiknek SEGELEM-re van szükségük életük valamely fontos területén.
Nehéz időszak jön… Egyre több segítségre van szüksége az embereknek, családosoknak, nagycsaládosoknak. Egyre több feladat hárul az égiekre. Ezáltal a földön is egyre több olyan segítőre lesz szükség, akik kapcsolatba tudnak lépni a szellemvilággal.

Ön hisz a csodában? Igen vagy nem?

Nincs jó válasz!
Csoda vagy misztérium, ha valamilyen fantasztikusan csodás és vágyott dolog történik meg velünk? Mindenki számára az a válasz az, amiben saját maga hisz vagy gondol.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy legyünk nyitottak, figyelmesek és befogadóak.
A misztérium minden formájában körülvesz minket és hitünk szerint nyilvánul meg! A lényeg az energia mennyisége és minősége, amely körülvesz minket. Az energia alatt nem azt értem, hogy jó vagy rossz emberek vagyunk – (Isten szemében minden ember egyenlő.
Kizárólag Istennek van joga bírálni az emberek lelke felett) -, hanem hogy éppen adott élethelyzetben mekkora és milyen belső energiával rendelkezünk és milyen külső energiahatások érik közvetlenül nap mint nap az életünket.
Ha érez magában indíttatást ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen a szellemvilággal, ne keressen tovább!
Avatott médium vezetése alatt, teljesen biztonságosan beavatott eszközzel és ami a legfontosabb szempont, hogy működőképes technikával kapcsolatot lehet létesíteni már eltávozott közeli hozzátartozóink lelkével. Enyhíti fájdalmunkat a bizonyosság, hogy elhunyt szeretteink jól vannak és végzik értünk áldásos munkájukat.

Azért születtünk, hogy éljünk! De az sem mindegy, hogy hogyan!

A SEGELEM Önnek is jár, még akkor is, ha most még nem hisz benne!
Foglaljon időpontot nálunk és kérje eltávozott szeretteit lélekkommunikáció módszerével, hogy legyenek segelemmel életében.
Kísérje egészség, siker, szerencse, anyagi biztonság jövőjét!

Mire alkalmazható?
 • Bizonyosságot szeretne nyerni arról, hogy eltávozott szerettei jól vannak? A lélek más dimenzióban, más szinten létező, de képes kapcsolatot létesíteni velük. Nincs elhagyva és nem maradt egyedül!
 • Ha életében elakadt és nem találja a megoldást, vagy csak megerősítésre, bizonyosságra volna szüksége?
  A lélek írásban válaszol! Iránymutatást ad és összhatásokhoz mérten írásban válaszol kérdéseire múltról, jelenről és akár a jövőről!
 • Ha nem hisz a karmában, de úgy érzi, mintha átok ülne életén?
  Megtudhatja, hogy ki volt előző életedében, milyen karmikus negatív cselekedet következményét hordozza. A karma szerint az emberek sorsát az előző életeikben elkövetett tetteik határozzák meg. A karma javítható a jó cselekedetekkel!
 • Továbbá alkalmas rontás levételre, fém tárgyak energetizálásra
  ” A karma titka: Ami körbe megy, az körbe jön…”
Mivel foglalkozik a Varázsfa karma kör?
 • Szellemkommunikáció, lélekkapcsolat eltávozott szeretteivel. Ezzel a módszerrel biztonságos módon megbizonyosodhat arról, hogy elhunyt szerettei, hogy vannak, hol tartanak.
 • Ha szeretné megtudni, kik az égi segítői, kikhez fordulhat segelemért.
 • Ha elakadt az élete valamely fontos területén és iránymutatást kér a jövőre.
 • Ha a múltban történt esemény feloldásán dolgozik és segítséget kér a továbblépéshez.
 • Párkapcsolati és családdal kapcsolatos kérdésekben.
 • Anyagi biztonsággal kapcsolatos kérdésekben.
 • Fém tárgyak energetizálása, feltöltése segítő energiával.
 • Átok, rontás levétele.

„NINCS HALÁL. És nincsenek HALOTTAINK. Mindenki él, csak nem itt, hanem ott. Tovább ment. Átköltözött. Akit szeretsz, az VAN. Szándékosan nem azt mondom, hogy akit „szerettél” – mert a szeretet nem múlik el soha. Gondolj rá, idézd meg magadban a lényét – s ő is azt teszi majd, mert ha valóban szeretitek egymást, összeköt benneteket az Aranyfonál.
Csak arra kérlek, ha anyádat, apádat, vagy nagyszüleidet idézed meg, ne öregemberként gondolj rájuk, mert nem azok! A lélek világában nincs elmúlás, így öregség sincs. Fiatalok ők. Ahogy lelked mélyén te is fiatal vagy. Akkor is, ha a tükör nem ezt mutatja. A rózsa csak a kibomlott Rózsa – a hervadó már nem az.
Halottak napja nincs, csak Szeretet napja van, amikor a földön élők az eltávozottakra, az eltávozottak pedig ránk, földön élőkre gondolnak. És azt gondolják rólunk: „Szegénykék, nekik még nagyon nehéz!”…
„Kedvesem! Közöttünk vannak! Csak ez az ostoba, mai, beszűkült ‘racionális’ kor hiszi, hogy a halállal minden megszűnik. Nem igaz! A lélek végtelen úton jár, s a halállal nem hal meg. Él, csak nem abban a komor érzékvilágban, ahol még te élsz. (…) Az igazi szeretet nem múlik el soha.
„Az arcunk megváltozik, a világunk megváltozik, csak a szeretet nem, mert az örök.”

Müller Péter

Árak

Szellemkapcsolat, lélekkommunikáció az áldott 3 lábú kisszék segítségével

Beszélgetés a szellemvilággal. A lélek írásban válaszol  a kérdéseinkre.

Amennyiben elhunyt szeretteiddel, szeretnél kapcsolatba lépni, lehetőség van a szellemidézésre. A szellemidézés valójában egy kapcsolatba lépés eltávozott közeli hozzátartozóink lelkével és csak személyesen érhető el. A szellemet a 3 lábú kisszékkel idézzük meg és tesszük fel neki a kérdéseidet, majd az asztalon rögzített papírra a ceruzás végű lábával kört (igen válasz), háromszöget (nem válasz), szívecskét (szeretet) rajzolva válaszolni fog nekünk. Az idézés során a lélek képes betűket és számokat, valamint ábrákat is formálni. Ez függ attól is, hogy a lélek épp milyen szinten képes a kommunikációra.

Elképzelhető, hogy nem jön létre a lélekkel a kapcsolat. Frissen elhunyt lélek megidézése nem javasolt, a halál bekövetkezte után célszerű minimum 2-3 hónapot várni. Az eddigi tapasztalatok alapján, aki fiatalon hirtelen ment el, azzal szinte azonnal lehet kapcsolatot létesíteni, mert magasabb rezgéssel távozott. Aki idősebben, hosszabb betegséggel ill. lassan ment el, kisebb rezgésűek, legalább 1 hónap kell a kapcsolat létesítéséhez és több személy jelenléte.

Továbbá a sikeres szellemkapcsolathoz bármilyen esetben 2 fő részvétele javasolt!

A szolgáltatás csak személyesen vehető igénybe Dunaharasztin a Varázsfa Karma körben.

Ára: minden megkezdett óra: 13.000,- Ft/Fő
Esetleges sikertelen idézés esetén is az alapdíj összege: 10.000,- Ft kifizetendő.

E-mailben, telefonon vagy személyesen van lehetőség jelentkezni, ezen szolgáltatás igénybevételére.
E-mail: varazsfa.karma@gmail.com
Tel.: +36/30-369-5092
Személyesen: 2330 Dunaharaszti, Dózsa György út 65., bejelentkezés a Mályvarózsa Vitálbár üzletben

Szeretettel várok mindenkit, aki elvesztette szeretett hozzátartozóját. Segítek enyhíteni a fájdalmát. Mert kapcsolatba tudunk lépni a lelkével. A lélek írásban választol.

Bejelentkezés

Szabó Judit

okleveles médium

Mobil: +36 30 369 5092

E-mail: varazsfa.karma@gmail.com