Szeptember 4-én egy újabb csodálatos égi jelenség veszi kezdetét, amely mélyreható ható energiákat hoz életünkbe, és a lelki fejlődésre. Ezen a napon a kis- és nagyszerencse bolygója, Vénusz és Jupiter, megállnak az égi útjukon, majd irányt cserélnek. Az eddig retrográd Vénusz ismét egyenesbe fordul, míg a Jupiter hátrálásba kezd. Ezek a stacionáris égitestek nagymértékben megerősödnek eredeti jelentésükben, s ez lehetőséget teremt számunkra, hogy mélyen elgondolkodjunk arról, mennyire vagyunk szerencsések az életünkben, és hogy hálát adjunk érte.

Az Álló Helyzetű Bolygók Energiája

Amikor egy bolygó álló helyzetűvé válik az égen, az azt jelenti, hogy látszólag lelassul mozgása, majd megtorpan egy ponton, mielőtt új irányt venne fel. Ez az időszak kiemelkedő fontosságú lehet az energiák és az érzelmi állapotunk szempontjából. Az álló helyzetű bolygók energiája összpontosul, és a hozzájuk kapcsolódó jelentések erősödnek meg. Most, amikor a Vénusz és a Jupiter álló helyzetűvé válnak, azok a területek kerülnek előtérbe az életünkben, amelyeket ezek a bolygók képviselnek.

Vénusz és a Szeretet Energia

Vénusz a szeretet, az érzékenység és az egyensúly bolygója. Amikor Vénusz álló helyzetűvé válik, ez egy időszakot jelez, amikor megtalálhatjuk a mélyebb kapcsolatot önmagunkkal és másokkal. Ez lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezzük, hogyan fejezzük ki az érzelmeinket, és hogyan ápoljuk a kapcsolatainkat. Ez egy időszak lehet a szeretet és az összekapcsolódás elmélyítésére.

Jupiter és a Bőség Energia

Jupiter a bőség, a pozitív növekedés és a tanulás bolygója. Amikor Jupiter álló helyzetűvé válik, ez azt sugallja, hogy szembe kell néznünk a saját belső növekedésünkkel és fejlődésünkkel. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy kitágítsuk a tudásunkat, és megvizsgáljuk hitrendszereinket és életszemléletűnket. A Jupiter energiája ösztönöz bennünket arra, hogy nagyobb célokat tűzzünk ki, és higgyünk a saját képességeinkben.

Szerencse Értékelése, Hàla

Amikor ezek a két bolygó álló helyzetűvé válnak, ez alkalom arra, hogy mélyen elgondolkodjunk az életünkben rejlő szerencséről. Sokszor elfelejtjük értékelni mindazt, amivel rendelkezünk, sokszor csak akkor veszünk észre mennyit ért amikor a hiányát érezzük. Ezen a napon érdemes hálát adni mindenért, amivel meg vagyunk áldva.

Lelki Fejlődés és Spirituális Utunk

Az álló helyzetű Vénusz és Jupiter kivételes lehetőséget kínál. Az ilyen időszakokban könnyebb elmerülni a meditációban, a belső munkában és a tudatosság növelésében. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük a belső bölcsességünket és kapcsolódjunk a magasabb tudatosság forrásához.

Csodás, bőségben gazdag, napot kívánok!

Szeretettel, Kata 🦋