Az elmúlt hetekben talán sokunk életében kihívások és nehézségek merültek fel, amelyek új perspektívákat és kérdéseket hoztak előtérbe. Az asztrológiai kontextusban egy különleges energetikai konstelláció is megfigyelhető, amely az öntudatosság és a belső munka terén izgalmas lehetőségeket hordoz.

A Halakban hátráló Neptunusz olyan időszakot hozott el, amikor az életünk mélyebb és rejtett dimenziói kerülhetnek előtérbe. Ebben az időszakban lehetőségünk adódik felfedezni az érzelmek mélységeit és ezek üzeneteit. Az Ikrekben lévő Vesta-Astraea konjunkció pedig segíthet a részletek elemzésében és a tisztánlátásban.

Ez a Neptunusz–Vesta kvadrát fényszög egy olyan kérdést is felvet, hogy képesek vagyunk-e rálátni azokra a dolgokra, amelyek rejtve vannak. Képesek vagyunk-e meglátni az életünk mögötti mélyebb jelentéseket és összefüggéseket? A jelenlegi energiák ebben a tekintetben segítségünkre lehetnek, segít mélyebben megértsük ezeket a helyzeteket felhozott nehézségeket és megmutatja miként használhatjuk fel őket életünk kiteljesedése felé. Nyúljunk vissza a gyökerekhez a megoldások kulcsa a múltban lakozik, a múlt történéseiben van elrejtve. Út elàgazáshoz érkeztünk, a karmikus helyzeteket számolhatunk fel oldhatunk meg.

Ezen izgalmas és fordulatos időszak alatt, amikor sok égitest hátrál, érdemes megfontolni a befelé fordulás lehetőségét és az önvizsgálatot. Talán érdemes egy pillanatra megállni, és szemügyre venni, hogy mi is rejlik a szívünk mélyén és a tudatunk legmélyebb rétegeiben. Ezeket a helyzeteket csak szívből hozott döntésekkel oldhatjuk meg. Ez a spirituális utazás új lehetőségeket és belső bölcsességet hozhat.

A gondolataink rendezésével a szemléletváltással, belső rendrakással tudunk rendet teremteni kint a külső világunkban!

Légy bátor, következetes, empatikus és bölcs!

Szeretettel, Kata 🦋