2023.augusztus 31. 3:35 perc

Az idei Halak Telihold különleges asztrológiai konstellációkat hordoz, melyek mélyreható energiákkal és üzenetekkel gazdagítják életünket. A Hold és a Karma aszteroida együttállása kifejeződhet múltbeli tetteink következményeiben, miközben lehetőséget ad a tisztulásra és a lezáratlan ügyek rendezésére. Ez az együttállás arra kér, hogy nézzünk szembe korábbi döntéseink következményeivel, és hozzuk meg a szükséges lépéseket a belső harmónia eléréséhez.

Ugyanakkor a Telihold Szűz Napja és a Thuban csillagkép alfájának egyvonalba kerülése mélyebb önismeretre invitál. Ez az energia segíthet a tudatosításban és a megtisztulásban, miközben rávilágít a céljainkra és azokra az utakra, melyeken járunk. A Thuban csillag kincseket őriz és teremt, így ez az együttállás a kincsek megtalálását hozhatja el,  önmagunkban vagy a valóságunkban.

E két karmikus esemény egyidejű jelenléte azt sugallja, hogy ez az időszak kiváló lehetőség a múltbeli tapasztalatok megértésére és feldolgozására, miközben új irányokba fordulunk, kiemelkedünk az eddigi “ ördögi” körforgásból.  Az energia hatásai mélyen érinthetnek érzelmi és szellemi síkon egyaránt, így érdemes figyelmesen befogadni és értelmezni a saját üzeneteit.

A „kék Hold” kifejezés egy ritka jelenséget ír le, amikor egy adott hónapban két Telihold követi egymást. Az első Telihold hagyományosan „szokásos”, míg a másodikat nevezik „kék Holdnak”. Ez az elnevezés azonban nem utal a Hold színére, csupán a ritkaságára. A „Szuper Hold” pedig olyan Teliholdat jelent, amikor a Hold a Földhöz közelebb van, így látszólag nagyobb és fényesebb a teliholdnál.

A kék és szuper hold jelenségek energetikailag fokozzák a Telihold által hordozott hatásokat. Ebben a kontextusban az idei Halak Telihold, mely egyben „kék Hold” és „Szuper Hold” is, felerősíti a fenti folyamatokat.

Ezen karmikus együttállások időszakában érdemes önvizsgálatot végezni, meditációval vagy reflexióval mélyebb betekintést nyerni a belső világunkba. Az energia támogató erejét felhasználva jobban megérthetjük múltunkat, megerősödhetünk jelenünkben, és előretekintve készülhetünk a jövő kihívásaira.

A változás energiái hatnak ránk ami arra érzékeny embereknél okozhat testi tüneteket, szédülés, hányinger , gyomor tájékról induló émelygős gyengeség érzés. Miközben felismerések jönnek és megvilágosodunk az eddig sötétben tapogatózó helyzetekkel kapcsolatban.   Engedjünk az áramlásnak, menjen ami menni akar, hogy egy szebb, jobb számunkra hasznosabb minőség léphessen a helyére.

Szeretettel, Kata 🦋